Stockholm Terrorattack a New World Order false flag 07-04-2017 = 777

The Swedish Resistance vs the New World Order : Tänk djupare och bortom det du ser eller det de visar oss. illuminati och det new world order (NWO)  false flag attack har kommit till Stockholm Sverige, det är ingen slump, allt är perfekt planerad, dessa terrorattack kan bli en distraktion till ett annat större händelse, i detta fall kan vara att USAs president  Donald Trump bombade syria med 49 missiler och platsen där de bombade fanns många ryska helikoptrar och flygplan.

Man måste se mönster efter alla dessa terror attack som görs för ett djupare mål i världen, det är inte lätt att se det, men de finns där, i varenda attentat som medierna  brukar visa gång på gång finns alltid en gömd agenda, om man tänker och forskar efter att i varenda terrorattack i de stora städerna i europa eller usa finns alltid en sort TRÄNING för ett liknande terrorattack, och det är alltid underrättelsetjänster som ledder dessa träning,.

I USA tex när 9/11 world trade center attack hände, samtidigt och i samma ögonblick det hände så hade hela pentagon och försvaret träning och om precis träning om att flygplan kapades, slump? och i byggnad 7 som också kollapsade fast med planerad rivning i samma moment attackerna pågick, man ska inte glömma att i byggnad 7 fanns alla underrättelsetjänster sin bas.

Nu börjar vi med lite illuminati NWO 777 coded, och sedan med olika terrorattack som liknar och har samma mönster som  Stockholm terrorattack, glömde nämna att det djupa agenda är en new worl order och en polis state med militära poliser på gatorna, därför kommer Sverige att höja nivån av säkerhet igen efter detta. så att militär polis blir aktuell i en närmare framtid, Allt som sker i USA händer nu här i Sverige. SLUMP?

Deadly Truck Crash Terror Attack Stockholm Sweden 777 Coded

Stockholm: false flag European tour now reaches Sweden
Alla överreaktioners moder :
Är detta hur globalisterna, i skydd av en diversions- och desinformationskampanj om påstådd ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeförmågan hos ett helt folk – bara timmar efter att man låtit USA avfyra vad som kan bli den första salvan i ett tredje världskrig?
Klockan 04:45 svensk tid, Fredagen den 7 april, avfyrade den amerikanska flottan enligt uppgift 59 kryssningsrobotar av typen Tomahawk mot den syriska regeringens flygbas i Shayrat.

Den amerikanska attacken skedde på fastighetsmagnaten Donald Trump:s 77:e dag som president för USA och utgör enligt svenska folkrättsexperter ett brott mot folkrätten.                                               Några timmar senare ser Stefan Löfven sin chans att leka landsfader och utbrister att Sverige utsatts för en terroristattack och håller senare på kvällen ett TV-sänt tal där han tävlar i ödesmättnad med den amerikanske presidenten George W. Bush:s tal på kvällen efter händelserna på USA:s östkust den 11:e september 2001.

Attacken i centrala Stockholm skall ha skett i form av en kapad lastbil som enligt uppgift vidtog en vansinnesfärd på Drottningatan som avslutades i en av varuhuset Åhlens entréer.                                     Det hitills största offret för händelsen är att rapporteringen om USA:s flagranta och folkrättsvidriga robotattack på Syrien bara några timmar tidigare, drunkar i massmedias och statsministerns överreaktioner och hysteri rörande en ännu icke utredd trafikhändelse som tyvärr inte på något sätt är unik, vad gäller antalet skadade och omkomna.

Är detta hur globalisterna, i skydd av en diversions- och desinformationskampanj om påstådd inhemsk ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeprocessen hos ett helt folk – blott timmar efter att man låtit USA avfyra vad som kan bli den första salvan i ett tredje världskrig?  SE MER HÄR:  http://blueshift.nu/alla-overreaktioners-moder/

8 thoughts on “Stockholm Terrorattack a New World Order false flag 07-04-2017 = 777”

  1. Hi! I could have sworn I’ve visited this web site before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly delighted I discovered it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!|

  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *