Welcome to Sweden.fm the Voice of the Swedish Resistance against the New World Order

swedish-woman-gangraped-280x161We are looking for writers,  podcasters and independent reporters to collaborate on this channel. Our mission is to expose the evil plan of the globalists to destroy the sovereignty and culture of the Nations of Europe. Specifically, we are looking for people who are proud of their heritage and language from Sweden, Norway, Denmark. Feel free to join us and be part of this peaceful revolution in the task to wake up our fellow brothers and sisters in the common goal of freedom and sovereignty.

To join us email me: zanna@zanna.us

Luca Zanna
Radio Host “Love, Guns & Freedom Radio Show” on KTOX 1340 AM USA www.LoveGunsFreedom.com

4 thoughts on “Welcome to Sweden.fm the Voice of the Swedish Resistance against the New World Order”

 1. Tack för viktigt initiativ !
  NWO o agenda 21 måste vi stoppa !
  Ska sprida denna sida allt jag kan..
  Ser fram emot att få följa !!
  Mvh Eva Nordell

  1. Hälsningar från Nordamerika, tack för dina vänliga ord, kan vi dyka stark och stolt, och gratis. Var väl Eva. “Du gamla du fria …” 😉
   -“Suniva” Sorena Och Tyrssen

 2. Jag vet inte riktigt vad detta går ut på men ställer gärna upp för att stoppa den nya världsordningen..!
  Skulle vilja ha närmare information..

  1. Globalisten krafter vill radera vår suveränitet och vår kultur, även förstöra vår etnicitet som anges i Kalergi planen. Detta är en del av spärr rör sig mot en enda global regering. Våldtäkt av europeiska kvinnor, och främjande av “feminism istället för jämlikhet” är en del av detta folkmord och undertryckande av frihet. Vi har fortfarande fri tal i Nordamerika, och förmågan att försvara våra liv, men Kanada och USA måste lära sig vad som händer i Europa, och européerna måste lära av Kanada och USA innan vi är alla bara damm i dåtid. -Tyrssen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *